Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Test Misia

Gość rtgpsn

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie na drugim okientu oglądam www.Skipro.pl "test Misia" . Zainteresował mnie ten test bo są obie narty które mnie interesują testowane przez tego samego człowieka - (szukajcie odpowiedzi w internecie a ją znajdziecie).

Firma alternatywa dla atomiców ;)))))) zgadnijcie po ostatnich dyskusjach jak sie nazywa.

Dziekuję Misiu że zrobiłeś ten test i ciekawie napisałeś o wższości testu jednoosobowego ale nic na temat tych preferencji tej kubarury osobniczej ktura uściśla tabelkę I CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ ??????? Chyba zadam pytanie i dostanę opierdol ale jestem zdeterminowany bo w pietek jadę po nart/

Szac-ek

Test Misia

Właczyłem się do dyskusji o kaskach również z własnych doswiadczeń ale letnich i rowerowych, kilka razy w tygodniu w lecie widuje dzieciaki z rozwalonymi głowami którym rodzice oprócz górala zapomnieli kupić kasku. Pijanych dorosłych idiotów przejechanych przez TIR`y mi mniej żal.

Kask narciarski to tem sam problem tylko w mniejszej skali - czekam na odpowiednią ustawe naszego pięknego parlametu ;)))) może jakiś szwagie posła ma fabrykę kasków i będzie ustawa ;))).

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...