Gość rtgpsn Napisano 19 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2002 Właśnie na drugim okientu oglądam www.Skipro.pl "test Misia" . Zainteresował mnie ten test bo są obie narty które mnie interesują testowane przez tego samego człowieka - (szukajcie odpowiedzi w internecie a ją znajdziecie). Firma alternatywa dla atomiców ))))) zgadnijcie po ostatnich dyskusjach jak sie nazywa. Dziekuję Misiu że zrobiłeś ten test i ciekawie napisałeś o wższości testu jednoosobowego ale nic na temat tych preferencji tej kubarury osobniczej ktura uściśla tabelkę I CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ ??????? Chyba zadam pytanie i dostanę opierdol ale jestem zdeterminowany bo w pietek jadę po nart/ Szac-ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 19 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2002 Test Misia Kup tez kask, skoro juz o tym zaczales - nie kus losu. A Misiowy test jest bardzo konkretny - ja jednak pojezdze na moich starych dechach, z ktorymi wiele przeszlismy )) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rtgpsn Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 Test Misia Właczyłem się do dyskusji o kaskach również z własnych doswiadczeń ale letnich i rowerowych, kilka razy w tygodniu w lecie widuje dzieciaki z rozwalonymi głowami którym rodzice oprócz górala zapomnieli kupić kasku. Pijanych dorosłych idiotów przejechanych przez TIR`y mi mniej żal. Kask narciarski to tem sam problem tylko w mniejszej skali - czekam na odpowiednią ustawe naszego pięknego parlametu ))) może jakiś szwagie posła ma fabrykę kasków i będzie ustawa )). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weely Napisano 24 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2002 Test Misia cześć Paweł. Nie łam głowy i rąk spokojnie sobie poradzisz , jeśli już nie jest po wszystkim ,to polegaj na swojej wrodzonej intuici. bywaj....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi