szunaj Napisano 14 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2012 Witam Sezon tuż tuż a ja mam do zaoferowania narty Fischer Progressor 8+ długości 160 cm. Wiązania RS 11 Nowe, nie używane - gwarancja, zakupione na początku marca br. Cena - 900 zł + koszt wysyłki. Kontakt na priv. pozdrawiam szunaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordt Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Witam, jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szunaj Napisano 27 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Cześć Pisz na priv. dołączę zdjęcia jeżeli chcesz. Narty nowe więc , czekam na decyzję, jak widziałem w sklepach cena 1050 zł. pzdr szunaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordt Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Witam pisałem priv, ale nie ma odp.. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uniwka Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 czy oferta aktualna? Witam Sezon tuż tuż a ja mam do zaoferowania narty Fischer Progressor 8+ długości 160 cm. Wiązania RS 11 Nowe, nie używane - gwarancja, zakupione na początku marca br. Cena - 900 zł + koszt wysyłki. Kontakt na priv. pozdrawiam szunaj Witam, czy oferta sprzedaży narty jest aktualna? pzdr! tel. 79113064 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szunaj Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Witaj Narty już jeżdżą wraz z nowym użytkownikiem. Przykro mi, szunaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi