Jurgen Napisano 9 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2004 Do informacji Szanownego Towarzystwa podaje, ze w Czechach (niedaleko ode mnie) pojawil sie snieg! W niektorych miejscach jest juz nawet 10 cm. Temperatura jest na minusie. Jak dobrze pojdzie, to pod koniec listopada rusza wyciagi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość glotox Napisano 10 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2004 Snieg w Czechach!!!! Wszystko fajnie ale gdzie niedaleko ciebie jest śnieg może dokladniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 10 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2004 Snieg w Czechach!!!! Niedaleko tzn. okolice Jesenika. Przejscie graniczne w Glucholazach. Dzisiaj znowu napadalo swierzego sniegu. Mozna to obserwowac na kamaerach internetowych. Oto adres: http://www.info-jesenik.cz/region/pocasipl/default.asp albo adres do wszystkich osrodkow zimowych w Czechacz: www.holidayinfo.cz Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość glotox Napisano 15 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2004 Snieg w Czechach!!!! byłem osobiście w czwartek, w Polsce na Szrenicy około 20 cm. a po czeskiej stronie wiosna. Odwiedziłem Rokitnice i przygotowanie do sezonu żadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi