Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa??

piętras

Rekomendowane odpowiedzi

To ja wam zdradze tajemnice:

-misiu nie jest bogiem narciarstwa, tylko Leski;))))))))))

Pozdrooooofka

bobic

No i dla KazP oczywsice also

Atomicwarsaw juz tu nie zawita;)))

Ciesze sie natomiast Leski, ze zaczales pisac po ludzku on i po polsku, bo to co robiles jakis czas temu to przechodzilo ludzkie pojecie. Widzisz, wystarczy tylko troszke podtresowac i juz jest PRAWIE oki.

Co do Atomica jako firmy, to mam slabosc do niej i cos niecos wiem na temat ich nart. A przynajmniej wyczynowych. Jak cosik wiem to piszem, a nie robie dymu i nie namwiam ludzi od jazdy bez kachola.

Z czystym sumieniem moge polecic ta firme, bo uwazam, ze jest jedna z lepszych na rynku.

I nie popisuj sie znajomoscia slangu angielskiego (amerykanskeigo), bo wiele osob potrafi nawijac nie tylko w tym jezyku, a nie papla o tym na lewo i prawo.

Czuj duch!!!

kurcze ... "trochę techniki i ludzie sie gubią" .... zwróć uwagę na czyj post była ta odpowiedź ... i do kogo była skierowana :)

... nawet taki bobic (do którego defacto był ten post) zrozumiał ... że nie wspomnę już o misiu (z którym mam do pogadania na pewien temat:) ... tak więc pofatyguj się żeby "rozwinąć wątki" .... ooo a tak można??? ... i nie wciskaj mi tu ciemnoty ...

Ps. jak widać z trzymaniem poziomu starasz sie równać w dół ...

albo "lecisz na fochu" jak baba jakaś ... (po co pisać "bez pozdrówek"? ...

jak nie masz ochoty pozdrawiać to nic nie pisz ... a jak masz ochotę wyrazić swoja dezaprobatę w stosunku do mnie ... to napisz to wprost ... a tak ... zaściankowość ... owijanie w bawełne ... :-P

Pozdrawiam i życzę wielu emocjonujących wrażeń w zgłębianiu możliwości personalizacji szanownego forum.

.::SKI TO DIE::.

jeśli jednorazowy wyraz dezaprobaty w stosunku do obywatela bobica jest dla Ciebie manierą ... to właściwie nie mamy o czym rozmawiać ... bo ty nawet z językiem polskim masz problemy.

... doskonale wiem co piszę ... ale w jednym się zgodzę ... czasami warto czytać! ... a jeszcze lepiej --> rozumiec to co się czyta ... Tobie - jak widać - to nie grozi.

Pozdrawaim ... tylko, że tym razem nie Ciebie ... bo jesteś fu ... straszne fu!

.::YOUNG::GOD::.

Buahhaha ale topic Misia w akcji nie widzialem wiec komentowal nie bede no sory widzialem na jednym filmie ale ciagle nie jest to dla mnie powod do komentazy bo zakladam ze i tak musze sie jeszcze wiele nauczyc jesli zas chodzi o Leskiego to widzialem w akcji i na stoku i przy barze i generalnie o ile przy barze nie robi na mnei wrazenia to na deseczkach pomyka ta ze mozna na to popatrzec rzekl bym nawet z zachwytem naprawde widac ze robi co lubi --> natomiast zgadzam sie z Misiem ze nie ma sie co stresowac i kazdy jezdzi tak jak potrafi ja np nie skacze tak jak leski bo nie mam tak wyjebistego kasku buahahhaha

.::SWIMM2DIE::.

btw to ze wole plywac nie znaczy ze nie potrafie jezdzic :))

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...