piętras Napisano 19 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2002 jak wyżej a może to nicki A Tomby i M V G??. luddzie mniej pokory każdy jeżdzi jak umie ,to ma być frajda a nie żródło kompleksów. pozdrówka dla maluczkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piętras Napisano 19 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? oddzielne pozdrowienia dla KazP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? niniejszym dolaczam sie do pozdrowien dla KazP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piętras Napisano 20 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? Kazio jest jak widzę popularny i ok. Pozdrówka dla wszystkich skromnych i chcących pomóc a nie namieszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? To ja wam zdradze tajemnice: -misiu nie jest bogiem narciarstwa, tylko Leski;)))))))))) Pozdrooooofka bobic No i dla KazP oczywsice also Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? ... Twoim Bogiem jest ATOMIC ... a, że w każdej religii są jakies radykalne odłamy ... to masz tu takich jak atomicwarsaw ... (choć on jest nieszkoldliwy) ... a ty wcale nie jesteś lepszy. .::YOUNG_GOD::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? Atomicwarsaw juz tu nie zawita;))) Ciesze sie natomiast Leski, ze zaczales pisac po ludzku on i po polsku, bo to co robiles jakis czas temu to przechodzilo ludzkie pojecie. Widzisz, wystarczy tylko troszke podtresowac i juz jest PRAWIE oki. Co do Atomica jako firmy, to mam slabosc do niej i cos niecos wiem na temat ich nart. A przynajmniej wyczynowych. Jak cosik wiem to piszem, a nie robie dymu i nie namwiam ludzi od jazdy bez kachola. Z czystym sumieniem moge polecic ta firme, bo uwazam, ze jest jedna z lepszych na rynku. I nie popisuj sie znajomoscia slangu angielskiego (amerykanskeigo), bo wiele osob potrafi nawijac nie tylko w tym jezyku, a nie papla o tym na lewo i prawo. Czuj duch!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piętras Napisano 20 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? Panie Leski pudło moim bogiem nie jest Atomic trochę fatygi można kliknąc nicka i poczytać co nieco. bez pozdrówek the end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbron Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? Mam zamiar sprawić sobie narty: myślałem nad modelem fischer vc 350 ice, pytanie brzmi czy długość 158 cm (mam 183 cm , 73 kg) będzie odpowiednia. Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? kurcze ... "trochę techniki i ludzie sie gubią" .... zwróć uwagę na czyj post była ta odpowiedź ... i do kogo była skierowana ... nawet taki bobic (do którego defacto był ten post) zrozumiał ... że nie wspomnę już o misiu (z którym mam do pogadania na pewien temat:) ... tak więc pofatyguj się żeby "rozwinąć wątki" .... ooo a tak można??? ... i nie wciskaj mi tu ciemnoty ... Ps. jak widać z trzymaniem poziomu starasz sie równać w dół ... albo "lecisz na fochu" jak baba jakaś ... (po co pisać "bez pozdrówek"? ... jak nie masz ochoty pozdrawiać to nic nie pisz ... a jak masz ochotę wyrazić swoja dezaprobatę w stosunku do mnie ... to napisz to wprost ... a tak ... zaściankowość ... owijanie w bawełne ... :-P Pozdrawiam i życzę wielu emocjonujących wrażeń w zgłębianiu możliwości personalizacji szanownego forum. .::SKI TO DIE::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piętras Napisano 20 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? będą na 100% za krótkie. vc 300 ice (booster??)nie są jak na dzisiejsze czasy radykalną nartą,pomyśl raczej o 168.przy twojej wadze powinny być ok.dla cięższych nawet 178. pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piętras Napisano 20 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? Panie Leski jeżeli chodzi o bez pozdrówek to poeiwliłem Pańską manierę(czasami warto czytać co się pisze) ale skoro Pan nalega to jako wybitnemu angliście(amerykaniście) odpiszę Panu krótko FU P.S. prosisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? jeśli jednorazowy wyraz dezaprobaty w stosunku do obywatela bobica jest dla Ciebie manierą ... to właściwie nie mamy o czym rozmawiać ... bo ty nawet z językiem polskim masz problemy. ... doskonale wiem co piszę ... ale w jednym się zgodzę ... czasami warto czytać! ... a jeszcze lepiej --> rozumiec to co się czyta ... Tobie - jak widać - to nie grozi. Pozdrawaim ... tylko, że tym razem nie Ciebie ... bo jesteś fu ... straszne fu! .::YOUNG::GOD::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? I znow dzieki za pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smakówka Napisano 27 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2002 czy Misio i Leski to bogowie narciarstwa?? Buahhaha ale topic Misia w akcji nie widzialem wiec komentowal nie bede no sory widzialem na jednym filmie ale ciagle nie jest to dla mnie powod do komentazy bo zakladam ze i tak musze sie jeszcze wiele nauczyc jesli zas chodzi o Leskiego to widzialem w akcji i na stoku i przy barze i generalnie o ile przy barze nie robi na mnei wrazenia to na deseczkach pomyka ta ze mozna na to popatrzec rzekl bym nawet z zachwytem naprawde widac ze robi co lubi --> natomiast zgadzam sie z Misiem ze nie ma sie co stresowac i kazdy jezdzi tak jak potrafi ja np nie skacze tak jak leski bo nie mam tak wyjebistego kasku buahahhaha .::SWIMM2DIE::. btw to ze wole plywac nie znaczy ze nie potrafie jezdzic ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi