uomo Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 Witam Jestem początkujacym narciarzem do tej pory jeździłem w troche w Polsce i raz na Słowacji.Chciałbym wybrać sie na narty do Austrii po kilku dniach wertowania zdecydowałem sie na Montafon chciałbym zamieszkać w okolicach Sankt Gallenkirch.Bede jechał tam z trójka dzieci dwójka starszych już troche jeździ na nartach najmłodsze stawai dopiero pierwsze kroki żona wogole nie jest zainteresowana jazdą a jedynie jakieś SPA etc. Mam kilka pytań jeśli ktoś był akurat w tym ośrodku. 1.Czy dobrze wybrałem miejscowosć chodzi Sankt Gallenkirch, czy logistycznie polecić mogli byście inne miejsce w Montafon ? 2.Czy moglibyście polecić jakieś zakwaterowanie , zależy mi na jakimś mieszkaniu czy apartamencie z kuchnią i przynajmiej dwoma sypialniami , w dobrych warunkach i wmiare położeniu, cena nie jest aż tak istotana ? 3. Czy wiekszość zakwaterowania jest możliwa tylko na min. 7 dni czy są też możliwe krótsze terminy jak np. 5 dni w dowolnie wybranym okresie .Wszędzie gdzie gdzie próbowałem jak do tej pory (chodzi o kwatery prywatne) okreslony jest termin przyjazdu i pobyt tydzień. 4, Czy w okolicach Sankt Gallenkirch jest dużo atrakcji dla najmłodszych ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 http://www.bergfex.com/gargellen/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi