Asiek1979 Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Witam wszystkich, w zeszłym roku pożyczyłam od brata nartki Rossignol Zenith z2 i fantastycznie się na nich czułam, jeździło mi się świetnie. Chciałam w związku z tym kupić sobie takie same ale nigdzie ich już nie ma. Jakie deski będą miały takie same właściwości? Ponoć Z2 to wersja tylko dla Intersportu - może jakiś inny model jest z nimi tożsamy? Bardzo będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Na alledrogo są, tylko czy chodzi o nówki czy używki i w jakiej długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Zenithy są z tej grupy allround. Ostatni worldskitest http://www.skionline.pl/worldskitest/12-13,testy,narty-allround-mezczyzni,5.html wiec coś z tych modeli tylko nie koniecznie z tymi oznaczeniami (w zależności od twoich umiejętności) a długość minimalna nart wzrost - 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asiek1979 Napisano 5 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Na alledrogo są, tylko czy chodzi o nówki czy używki i w jakiej długości? właśnie wolałabym nówki, 154 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) właśnie wolałabym nówki, 154 cm Marne szanse abyś znalazł nówki bo zenitha z2 już nie robią od paru lat. Edytowane 5 Listopad 2012 przez wojmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asiek1979 Napisano 6 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Marne szanse abyś znalazł nówki bo zenitha z2 już nie robią od paru lat. Stąd moje pytanie - co zamiast?:redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Stąd moje pytanie - co zamiast?:redface: Podpowiedź parę postów wyżej - jednej deski nikt nie poleci to już sprawa indywidualna -ja po zenitha miałem/mam Head Icon 80 a na wiosnę kupiłem Fischer progressor 800. I tak na tych Headach lepiej mi się śmigało niż na Zenithach - co do pogressora jeszcze nie miałem okazji pojeździć ale biorąc pod uwagę wyniki Worldskitest teraźniejsze i zeszłoroczne oraz polecenia z forum na pewno będę HAPPY.:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi