karlo Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Witam,mam do sprzedania:-Gumę firmy Schneider z ochraniaczami na uda golenie oraz ramiona rozmiar 54(szczerze mówiąc dość mała jak na ten rozmiar)-Guma używana, mam oczywiście jakieś otarcia, przetarte są od wewnątrz nogawki, ale ochraniacz jest nienaruszony, jak na gumę to jest bardzo ciepła -Cena do uzgodnienia jestem otwarty na propozycje.-Nowe z metkami Spodenki/Shorty na gumę firmy Beyond rozmiar M również małe jak na ten rozmiar. Jak nie są założone to wielkość w pasie to jakieś 68 cm, a na maksa rozciągnięte 80(ja mam 84 w pasie i są potwornie mocno na mnie opięte, więc ciężko się ruszyć) . W sumie pasują na dość szeroką grupę osób. Cena to 150 z przesyłką.Mogę razem sprzedać ten sprzęt za jakąś rozsądną cenę. Proszę pisać z każdą propozycją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlo Napisano 11 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Cena za gumę Guma jest za 280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi