Michał123 Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Hej, Byłem kilka dni temu na Szczęśliwicach (Warszawa), na stoku stała wielka niebieska poducha z napisem "Bigairpad", a na nią skakało kilku deskarzy! Skakaliście na coś takiego, jak to jest ? Znalazłem nawet na FB fanpage ale głupio mi tam pytać ! Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Skakałem w Wiśle na Nowej Osadzie. Fajna zabawa na słoneczne popołudnie, ale ją nie mam zacięcia na miszcza ... Zdjęcie z zabawy widzisz po lewej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał123 Napisano 12 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Hej, dzięki za odpowiedź, a jak oceniasz bezpieczeństwo na takich poduszkach ? rzeczywiście to działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Jakoś przeżyłem to skakanie Ogólnie zabawę oceniam jako bezpieczną. Długość najazdu jest dobierana przez obsługę w ten sposób, żeby nie przeskoczyć poduchy. Nadjeżdżając na skocznie trzeba odchylić się do tyłu , co dla mnie jest trochę wbrew instynktowi ... ale pomaga w obrocie;) Lądowanie jest miękkie chyba że trafisz na swoje dechy... Według mnie najbardziej narażone na kontuzje są ręce- trzeba powstrzymać odruch podparcia. Ogólnie polecam, fajne zdjęcia można sobie porobić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał123 Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Ok! Wielkie dzięki za odpowiedź, jak się gdzieś pojawi ten bigairpad to na niego skoczę ! Pzdr Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał123 Napisano 30 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Haha, no ładnie, sytuacja z poduchą się trochę wyjaśniła, 12 grudnia robią imprezę na Szczęśliwicach! Ja idę jak ktoś ma ochotę, to dołączajcie http://www.facebook.com/events/382853581803753/ . Pzdr Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi