snykee Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 (edytowane) Witam, może na początek to co powinno się pojawić, więc: 1. Płeć - Mężczyzna 2. Wiek - 18 3. Waga - 78 4. Wzrost - 180 5. Na nartach jeżdżę od 4 sezonów, (tydzień w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 6, do 7 jeszcze trochę brakuje 7. Moje buty to - BRAK 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - BRAK 9. Preferuję styl jazdy- po przygotowanych stokach, raczej krótkie skręty, ale czasem i długie przy spokojnych zjazdach. Jeźdździłem i po czarnych trasach i tych nie wykluczam, ale najlepiej mi na niebieskich/czerwonych. 10. Upatrzyłem sobie narty - niestety, żadnych. Żadnych nart, butów, wiązań. Nie znam sie na tym. Narty nie muszą być z tego sezonu, zalezy mi na dobrym a nie jak najnowszym sprzęcie. Narty nie mogą być używane. A także kupuję je na kilka lat, gdzie na pewno poprawię swoje umiejętności Dodatkowo jeszcze potrzebuje kijków, ale kijki to chyba najmniejszy problem. 11. Mój budżet na narty to około - hmm, za cały zestaw do 2 tysiące? damy rade? (szukam zawsze na ceneo i łapię najlepsze okazje ) Myślę, ze moja odpowiedź jest wyczerpująca i wszystko zawarłem. Wierzę, ze ludzie, którzy się na tym znają pomogą mi. P.S. Są jacyś motocykliści na forum ? Edytowane 26 Listopad 2012 przez snykee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Temat wraca jak bumerang najpierw buty flex min. 90 firma dowolna i dopasowany, jak mierzyć buty było już 100 razy znajdź na forum, jak będziesz wiedział ile kasy zostało po zakupie butów, wracj na forum i będziemy szukać nart :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snykee Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 (edytowane) toteż po kupnie butów wracam i ja I szukam nart do ok 900 zł, bez zbytniego dokładania, (narty z wiązaniami). Póki co, w oczy rzuciły mi się rossignol zenith carbon, salomon corssmax W10 i Blizzard Magnum 7.2. Szukam narty, na której będę mógł zjechać bez problemu z czarnego i czerwonego stoku, ale też będę sie dobrze i lekko bawił na niebieskim. Z czego więcej czasu będe przebywał na niebieskich/czerwonych trasach, już przygotowanych, aniżeli na dziewiczych stokach Edytowane 27 Styczeń 2013 przez snykee literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi