pawel Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 Ok. Mnie tam wsio ryba kto na czym jezdzi i jak kogo kocha. Ale GDZIE KONKURS????? Webie, nastepne zawody pucharowe za pasem, a obiecanego Konkursa NIET!!! Rolnicy na pola!!! Robotnicy do Fabryk!!!! A my do broni!!! Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbron Napisano 20 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 Ok. Mam do Ciebie takie oto pytanie: zamierzam kupić narty i czy długość 158 cm (mam 183 cm i 74 kg) bedzie wystarczająca. Chodzi mi o model fischera vc 350 ice. Wczesniej troszkę jeździłem na nartach, ostzatnie 3 sezony na desce. Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 20 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2002 Ok. Mysle, ze to bylo do misia. Ja nie znam odpowiedzi na to pytanie. Cholera, ja tu o igrzyskach a oni o chlebie )) Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi