jarunek Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Witam Szanownych Zapaleńców Proszę podanie namiarów na serwis w Krakowie gdzie mógłbym założyć wiązania na jak się okazało "nietypowy sprzęt". Zakupiłem narty Armada ARV. Pojeździłem troszkę po mieście i wszędzie jestem odsyłany z kwitkiem z racji braku odpowiednich szablonów. A na oko to się w szpitalu umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 W Windsport na zakopiańskiej pytałeś lub gatar-ski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarunek Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 dzięki, podjadę na Halczyna jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi