Wirk Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Witam, dostałem narty Head 74 PK FLR i jako że jestem w temacie nart kompletnie zielony to chciałbym Was szanowni forumowicze zapytać jak ustawić wiązania do nart tak aby wypinały się podczas wywrotki? Jeżeli była mowa o tym w jakimś innym temacie to przepraszam za założenie tego ale nawet nie wiem jak się to fachowo nazywa, i jeszcze jedno na wiązaniach w tych nartach (dołączone od razu do nart) jest coś (w przedniej częśni) co wygląda jak gąsienica taka do czołgu np., co to jest ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Witam, dostałem narty Head 74 PK FLR i jako że jestem w temacie nart kompletnie zielony to chciałbym Was szanowni forumowicze zapytać jak ustawić wiązania do nart tak aby wypinały się podczas wywrotki? Jeżeli była mowa o tym w jakimś innym temacie to przepraszam za założenie tego ale nawet nie wiem jak się to fachowo nazywa, i jeszcze jedno na wiązaniach w tych nartach (dołączone od razu do nart) jest coś (w przedniej częśni) co wygląda jak gąsienica taka do czołgu np., co to jest ? Pozdrawiam. W takim wypadku to bezwzględnie powierz tę czynność serwisowi. A ta gąsienica to jest odpowiedzialna za to żeby Ci nogi nie ukręciło, czyli ułatwi ona zerwanie narty z buta w bok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wirk Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Gdzie można szukać takich serwisów ? Na stokach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Gdzie można szukać takich serwisów ? Na stokach ? Też, ale nie wierzę że w Dębicy nie ma:rolleyes:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wirk Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Cóż będę szukał, dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wirk Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 A i jeszcze jedno, czy te narty sa dobre dla początkującego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Ja jeszcze nie poznałem narciarza któremu narty zrobiłby same krzywdę. Nie wiem jaki rocznik ale ta półka narciarska (model) powinna się nadać. Ja bym zadał inne pytanie czy są w dobrej długości? Kupowałeś nowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wirk Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Tak narty są dobrej długości, kupowane nowe. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi