anghan Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Witam, Nie jestem doświadczonym narciarzem jeśli chodzi o wyjazdy na narty do Włoch czy Austrii, ale w tym sezonie chcę jechać ponownie. Dwa lata temu jechałem na wyjazd z zillertalinfo i byłem zadowolony zarówno z ceny jak i obsługi. Czy znacie podobne agencje, które oferują noclegi w innych regionach Austrii? Google podpowiedziało mi by mailować konkretnie do kwater, ale ponieważ nie mam już za wiele czasu, to liczyłem, że przy pomocy agencji zamknę wyjazd w przyszłym tygodniu. Z góry dzięki P.S. Chyba, że ktoś ma ciekawą propozycję dla dwóch osób to szukam na termin 2-10 marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Ja najczęściej wysyłam zapytanie ofertowe ( termin, ilość osób, parametry kwatery, okolicy itp) do organizacji turystycznych w danych miejscowościach lub regionach narciarskich z formularzy na ich stronach. Dalej zapytanie rozsyłane jest do np. 20 lub 50 kwater i otrzymujesz oferty od nich. Jeśli któraś jest interesująca, to dalej mailujesz już do tej osoby/hotelu. Do tej pory nigdy się nie zawiodłem na tym sposobie. Jeżdżę głównie w Austrii. Właśnie wczoraj wróciłem z Lungau w Salzburgerlandzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anghan Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Dzięki, za odpowiedź. Wymaga trochę zachodu, ale brzmi już dobrze Może jednak znajdzie ktoś sposób na znalezienie czegoś w rodzaju Zillertalinfo na przykład interesowały by mnie Solden i Insbruck Chyba, że polecicie mi od razu kwaterę dla dwóch osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 (edytowane) Dzięki, za odpowiedź. Wymaga trochę zachodu, ale brzmi już dobrze Może jednak znajdzie ktoś sposób na znalezienie czegoś w rodzaju Zillertalinfo na przykład interesowały by mnie Solden i Insbruck Chyba, że polecicie mi od razu kwaterę dla dwóch osób Leniuszek z Ciebie. Sam zrobisz to lepiej. W Soelden szukaj na tej stronie http://www.oetztal.com/ a okolice Innsbrucku np. tu http://www.patscherkofelbahnen.at/de/winter/unterkuenfte/suchen możesz też sprawdzić gotowe oferty na www.snowtrex.de zawsze warto przejrzeć co jest w zakładkach na pl.bergfex.com Edytowane 30 Grudzień 2012 przez p.e.t.e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anghan Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Heh, masz rację. to dla mnie nietypowe tak się lenić przy organizacji wakacji, ale wiem co mnie czeka w pracy od nowego roku i chce to szybko załatwić w tym tygodniu Ale już aktywnie siedzę, poświęcę parę godzin na maile. Dzięki za linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi