SHAR_PEI Napisano 23 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2004 Witam wszystkich !!! Poserfowałem sobie po stronce i zauważyłem kask narciarski Scotta niestety bezcenny może ktoś wie ile za niego sobie życzą i gdzie mogo go kupic. Aha zapomniałem model to SL HEADGEAR. Z gory dziekuje. Pozdr 4 all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deepdiver Napisano 23 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2004 Kask- gdzie kupic? Nie rozglądałbym się za kaskiem w necie. Rozmiar rozmiarem, a kształt czaszki to osobna bajka I okaże się, że jedno o czym myślisz to obolałe uszy, albo kask opadający na oczy jak przyłbica, w najmniej odpowiednim momencie. Jeżdżę w kasku Scotta i chwalę sobie bo jest jak odlew mojej czaszki. Kupilem go w sieci Tomas Sport. Jeśli już koniecznie chcesz zaoszczędzić, to w dobrych sklepach narciarskich poszukaj przymierzając kask, który Ci przypasuje, zapamiętaj model i rozmiar i kup go w necie. Jest jedno ALE. Jak tak będziemy wszyscy kombinować, to sklepy zbańczą a nam pozostanie kupywanie tylko na czuja w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s.s. Napisano 23 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2004 Kask- gdzie kupic? Witam Dowiedz się w firmie Sport Styl tel (22)6659812 podobno na początku grudnia mają je mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 23 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2004 Kask- gdzie kupic? Tak wiem to nie jest mój pierwszy kask jaki kupuje. Od 6 lat nierozstaje sie z kaskiem na stoku. Chodziło mi o cene tego modele. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash Napisano 24 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2004 Kask- gdzie kupic? Hej, polecam Salomon Screamer 299 zł - sklepy Salomona na APńskiej albo Ochocie alebo Ski Team, Nash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi