kwiaaat Napisano 23 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2004 co sadzicie o tych nartach? zastanawiam sie czy takich nie kupic uzywanych jeden sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skot Napisano 24 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2004 co sądzicie o salomonach crossmax 9 pilot? Też planowałem kupno tych nart. Jednak wybrałem Streetracer 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deepdiver Napisano 24 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2004 co sądzicie o salomonach crossmax 9 pilot? Jeżdzę na pilotach(9) od 3 sezonów. Przy długości 170 cm mają 15m skrętu (109-68-102) i naprawdę sobie chwalę. Ale moja następna moja narta nie będzie już crossmaxem bo poszły w stronę skicrossu stając się zbyt mało skrętne (co zrozumiałe w przypadku skicrosu ale nie do przebolenia dla kogoś kto lubi czuć siłę odśrodkową w skręcie nawet kosztem troche mniejszych V-max). Natomiast od SYSTEMU PILOT nie ma nic lepszego (żadne Motion, itp) i mogę na ten temat pójść z każdym na noże (oczywiście merytoryczne). W tej chwili faktycznie odpowiada moim "pilotom" Streetracer 9P ale ja już np jestem gotów "zdradzić" Salomona na rzecz Metrona B5, tylko muszę się na nim przejechać gdzieś w Alpach i poczekać na posezonową wyprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiaaat Napisano 24 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2004 co sądzicie o salomonach crossmax 9 pilot? dzieki! a czy sadzisz ze 1200zl za te narty uzywane przez jeden sezon i bedace w dobrym stanie to dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi