So Seductive Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Witam mam pytanie dotyczące wiązania Head FreeFlex PRO 11. Niestety nigdzie w internecie nie mogę znaleźć informacji jaki jest rozstaw wiązań. Mam dosyć nietypowy but 32.5 skorupa 365 i wolę się upewnić, że spokojnie będzie pasował do tych wiązań. Mam nadzieję, że ktoś dysponuje takimi informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. A Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Witam mam pytanie dotyczące wiązania Head FreeFlex PRO 11. Niestety nigdzie w internecie nie mogę znaleźć informacji jaki jest rozstaw wiązań. Mam dosyć nietypowy but 32.5 skorupa 365 i wolę się upewnić, że spokojnie będzie pasował do tych wiązań. Mam nadzieję, że ktoś dysponuje takimi informacjami. Zerknij tutaj: http://www.tyrolia.com/fileadmin/pdfs/2011_12/tech_man_en_201112.pdf 257 – 372 mm jeśli się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi