Jurgen Napisano 29 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2004 Tu, w serwisie, reklamuje sie szkola narciarska "Carving Sport". Czy ktos (nie zwiazany z nia ) moglby cos o niej powiedziec? Jakies opinie? Doswiadczenia? A moze ktos poleci jakas szkole narciarska? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2004 Szkoły narciarskie Dobrzy są. Nie pracuję dla niech bynajmniej :-) Wykaz innych szkół narciarskich masz na stronie www.sitn.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laguna Napisano 30 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2004 Szkoły narciarskie Są fantastyczni! Dla mnie najlepsi! Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 30 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2004 Szkoły narciarskie Nie mam tak duzego przegladu szkol, zeby silic sie na jakies rankingi, czy mowic ze sa absolutnie najlepsi. W kazdym razie bylem na wyjezdzie z nimi, podobalo mi sie i moge z czystym sercem polecic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie Fischer Demo Team Poland-to jest szkoła!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie No, Fischer Demo Team to juz najwyższa klasa oczywiście !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie Ale czy oni potrafia jezdzic na innych nartach niz fischera? Ja mam heady;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie hmmm... ja mam elany jeszcze kazaliby mi je wyrzucic Łobuzy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laguna Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie No! Może nie kazaliby Ci wyrzucić ale .... kto wie;-) za to będziesz jak u siebie w Carvingsport...;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie Wyrzucić od razu to nie, ale ostawić do lamusa-kupić world cup sc, bo żadna inna narta nie okaże Ci takich doznań jak nartka spod znaku 3 piramidek...))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie Panowie, nie ważne jakie nartki, ważne umiejętności instruktorów, a Ci z F.D.T. są pełnymi profesjonalistami. To powiedziałem ja - Bobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie nie... nie ma sprawy! przekonaliscie mnie!!! dzieki wam przejrzalem na oczy!!! )) wyrzuce... wlasciwie juz wyrzycilem swoje elany i nabywam fischery moze jakies korzystne raty da sie utargowac u Was w FDT? moze cos tanszego z krotkim terminem przydatnosci do spozycia? widze, ze interesy z Wami to prawdziwa przyjemnosc!!! pozdrowienia ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie No raty to nie, ale.... Każdy kto się u nas szkoli, dostaje dobrą ofertę na nartki Fischera. Co do innych nart, to na paru firmach jeżdziłem i z czystym sumieniem moge polecić....................FISCHERA (oczywiście)))))) A co do szkołycarvingu to Grzesiu i reszta bandy są bardzo dobrzy. Jeśli nie do nas, to do nich:))) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie no teraz to dalem. Oczywiscie nie szkola carwingu tylko carvingsport:))) Sorry Grzesiu jeszcze raz pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2004 Szkoły narciarskie Troche na koncu swiata jestescie )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi