Oo°··L Napisano 30 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2004 Juz pisalam o tym w `technice jazdy` ale za malo mialam odpowiedzi, wiec pytam tu; kto z Was wie jak zrobic obrot 360 na nartach, zeby przy locie nie tracic rownowagi i bezpiecznie wyladowac??? (i nie polamac nart, tak jak to bylo w moim przypadku) THX :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deepdiver Napisano 30 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2004 Jak zrobic "trisiksty" na deskach? a skakałeś już 180ki z najazdu tyłem i przodem? jak będziesz potrafił, to coś podpowiem - na razie nie chcę mieć Cie na sumieniu step by step w ten sposób zaoszczędzisz na nartach (i bólu). pozdrawiam PS i już lepiej brzmi "360ka", ewentualnie "pełen obrót" ewentualnie "threesixty" ale to na marginesie bo ktoś może pomyśleć żem upierdliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misty720 Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Jak zrobic "trisiksty" na deskach? eeee tam bez puryzmu, trzystasześćdziesiąt,trzysześć, trisiksty,trzy, albo trójka to wszytko akceptowane nazwy. Na szczęście nie ma osficjalnej wersji:) Po rady dotyczące techniki, stylu i sprzętu freestyle zapraszam do www.ski2die.pl, zresztą tam dałem mały opis trójeczki z demem video... I nie zwlekaj za trzyszesć bierz się od razu, nauka dokręcenia 360 zabiera nie więcej jak jeden dzień i nie musi boleć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Jak zrobic "trisiksty" na deskach? pierwsze 360 to rzeczywiscie wyzwanie ... no jak nic trzeba "szarpnąć" ... bo przy nauce nie wbijesz sie przeca na dużego kickera:) i jak napisał Misty ... na ski2die.pl znajdziesz wszytsko czego szukasz. zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misty720 Napisano 2 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2004 Jak zrobic "trisiksty" na deskach? Aaaa, chciałem jeszcze dodać, że dziewczyny z zajawką na freestyle to rzadkie i cenne okazy! A parę dziewczyn w Polsce potrafi fikać więc nie będziesz sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi