kajeran Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Do sprzedania mam gogle Uvex Racer Style (białe z dodatkami). Gogle bardzo mało używane w bdb stanie. Fotki na maila. Cena 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciaspl Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 prosil bym o zdjecia na maciaspl@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 14 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 prosil bym o zdjecia na maciaspl@gmail.com Poszło na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 31 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 A ta 100 to z wysyłką /?????bo się czaję tylko nie wiem czy tyle nazbieram, a jak jeszcze za wysyłkę trzeba dopłacić to już napewno nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 1 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 A ta 100 to z wysyłką /?????bo się czaję tylko nie wiem czy tyle nazbieram, a jak jeszcze za wysyłkę trzeba dopłacić to już napewno nie dam rady 100 + wysyłka A jak nie masz to do zimy jeszcze sporo czasu to może dozbierasz PS. Dziwny jesteś najpierw walisz na PW z propozycją a potem tutaj głupio się pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi