Żania Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 :smile: Freeski w Livigno wyjazd ze Szczecina. Cześć! Planujemy wyjazd do Livigno w dniach 13.04-20.04 2013.Wyjazd ze Szczecina przez Niemcy( najprawdopodobniej Szczecin-Berlin-Monachium- Innsbruck-Livigno) To okres freeski. My już mamy zaklepany apartament w Trepalle.Z tego co szukałam można dostać jeszcze apartamenty z karnetem od 420 euro za dwie osoby. Posiadamy dwa wolne miejsca w samochodzie wiec jeśli ktoś ze Szczecina chciałby się z nami zabrać to zawsze okazja do wyjazdu . Koszty paliwa do podziału - wstępnie wg wujka google w zalezności od trasy to 1100-1200km w jedną stronę czyli przejazd w dwie strony to koszt 1300-1400zł( Tak na oko-do podziału) + jakieś tam płatne odcinki autostrad sadzę że koszt przejazdu -to mniej więcej 700-800zł na parę- wyjdzie w praniu. Mieszkamy pod Szczecinem więc jeśli ktoś byłby zainteresowany z innego bliskiego miejsca można dojechać do nas i porzucić u nas samochód pod domem. Kontakt na pw lub Mój numer tel 728 855418. Pozdrawiam Żania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żania Napisano 25 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Zmiana ceny :-) Witam . Ostatnio znalazłam posta z wyjazdu do Livigno użytkownika "beja75"( bardzo dziękuję -dla mnie przydatne informacje) w którym niezwykle pocieszającym jest info ,że jego koszt ze Szczecinka tj. całkiem rzut beretem od Szczecina jest mniejszy niż mi wyszedł " na oko":smile:. Po zsumowaniu mozna liczyć , że mniej więcej to koszt 1000-1200zł w dwie strony, co znaczy ,że przy 4 osobach przejazd w dwie strony na osobę wyniesie ok 250- 300zł:biggrin:.Oczywiście wychodze z założenia , że wszelkie wyliczenia są i tak orientacyjne, a podział kosztów - po równo. Zapraszamy:smile:Pozdrawiam Żania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenzo1608 Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Hej może zmienicie plany na lodowiec Stubai droga bliższa 960 km a karnet i spanie w podobnej cenie i dwie chetne ze Szczecina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi