Kristo32 Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Zastanawiam się nad zakupem nart Voelkl Racetiger z sezonu 12/13 lub 13/14. Czy ktoś może się wypowiedzieć na ich temat bazując na własnym doświadczeniu? Dziękuję z góry za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Zastanawiam się nad zakupem nart Voelkl Racetiger z sezonu 12/13 lub 13/14. Ale jakie Racetiger sl sc rc czy gs Jeździłem na sl i sc i wybrał bym sc jest bardziej ucywilizowana, ma top rocker więc daje się nią bez problemu pokręcić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo32 Napisano 25 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 SC biorę pod uwagę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Zastanawiam się nad zakupem nart Voelkl Racetiger z sezonu 12/13 lub 13/14. Czy ktoś może się wypowiedzieć na ich temat bazując na własnym doświadczeniu? Dziękuję z góry za opinie. Wątpie żeby ktoś z forum jezdził juz na modelu 13/14 - to deski dopiero na przyszły sezon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Tu na forum był już gość który pisał w styczniu o warunkach narciarskich pokazując zdjęcia z marca:stupid: jasnowidz czy co:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Wątpie żeby ktoś z forum jezdził juz na modelu 13/14 - to deski dopiero na przyszły sezon...I tu was zaskoczę jeździłem w białce 21.2.2013 na sl jak i sc szczerze mówiąc dla siebie wybrał bym sc w długości 170cm (mam 176) jest bardziej uniwersalna a dzięki tip rockerze świetnie skręca, długość daje stabilność i powiem wam że to połączenie do mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 I tu was zaskoczę jeździłem w białce 21.2.2013 na sl jak i sc szczerze mówiąc dla siebie wybrał bym sc w długości 170cm (mam 176) jest bardziej uniwersalna a dzięki tip rockerze świetnie skręca, długość daje stabilność i powiem wam że to połączenie do mnie trafia W sumie to racja, bo też byłem na testach kolekcji 13/14 Blizzarda : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi