Sobilak Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 (edytowane) Jakie wiązania zakupić i zamontować do Rossignol Radical RX wc gold T-Box ( 193cm )? W sklepie gdzie zakupiłem podają jako dedykowane AXIUM 110S neutral. Ale nie wiem czy nie lepiej i czy podejdą FKS 120 wc lub jakieś inne FKS-y. Tu można zobaczyć jaka płyta mocująca. http://www.snowmall.pl/narty-radical-rx-wc-gold-tbox,3433159145110696651,p.html Mam 195 cm wzostu, waga 110 kg, jeżdżę dość siłowo, i dośc dynamicznie. Edytowane 14 Marzec 2013 przez Sobilak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Cześć mam na zbyciu wiązania Look Maxflex PX15 Racing to nic innego jak Rossignol -zobacz w Ogłoszeniach na tym forum i nie wiem czy pasuje ale można się zainteresować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi