kajeran Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Do sprzedania mam swoje prywatne narty Head Worldcup GS RD 183cm 11/12 + płyta RDX + wiązania Tyrolia FreeFlex 16din (starszy model komórkowy bez abs'u). Są to moje startowe narty, ręcznie ostrzone na 87 i 0,5, były 1 raz na maszynie w celu wyrównania ślizgu + struktura. Narty mają za sobą kilka startów wiec nie ma mowy żeby sie "wyklepały". , Są w bdb stanie, nie mam mowy o "kaczych dziobach" czy innych skrzywieniach. Deski były 2 razy w wygrzewarce u Jana Pieli w Warszawie. Fotki dla zainteresowanych na maila. Sprzedaje, ponieważ w przyszłym sezonie będę jednak startował na dłuższych (188cm) a 183cm mam jeszcze 2 pary. Bardzo dynamiczne i skuteczne deski na tyczki. Cena 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 8 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 ogłoszenie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 17 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 jest mozliwosc kupna bez wiazan za 1000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa1515 Napisano 22 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2013 http://allegro.pl/myaccount/sell.php - narty head titan sezon 2013/14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi