Hrynisz Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Witam! Link do aukcji http://allegro.pl/nowe-atomic-d2-gs-fis-komorkowe-188cm-tanio-i3199094690.html Mam do sprzedania NOWE Atomic D2 GS FIS komórkowe długości 188cm. Bez wiązań. Narty pochodzą z 2011 r. Cena nowych to 3000 zł!!! Są przygotowane do jazdy niestety nie mogę ich używać z powodu kontuzji przez którą jestem wykluczony z jazdy na kilka sezonów. Sprzedaję bez wiązań bo po prostu ich nie posiadam (nart miałem używać w następnym sezonie) NAPRAWDĘ POLECAM!!! Tel: 694747897 lub pytanie do sprzedającego Narty oczywiście spięte trzema rzepami Atomic Narty nie posiadają oryginalnej konserwacji ponieważ zostały już nasmarowane, dlatego napisałem że są gotowe do jazdy!!! (smarami bazowymi Holmenkol) (na prośbę kupującego mogę przygotować narty do wyjścia na stok, ponieważ zalałem je grubą warstwą smaru bazowego aby nie utleniały się) Zastrzegam sobie prawo do zakończenia przed czasem Promień skrętu = 27 m Taliowanie 101x68x87 zdjęcia w aukcji Kontakt przez allegro lub na e-mail [email protected] (proszę nie pisać na forum ponieważ żadko tu bywam) Mam na sprzedaż więcej sprzętu narciarskiego na innych aukcjach zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi