Przemo_ski Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Witajcie W związku z tym ze zmienia sie juz pogoda na ta gorsza (jesienna), a zaraz ma przyjsc jeszcze lepsza (ZIMA ) postanowiłem rozejrzeć sie za kolejnym wyjazdem na narty do Austrii. Poszukuję coś na początek-połowę grudnia. Byłem juz 3 razy w Dolinie Zillertal i raz w Kaprun-Zell am See. Szukam na tegoroczny wyjazd jakiegos nowego ośrodka. Wyjazd będzie tygodniowy, wiec ilość km tras musi być adekwanta do ilości dni. Musi to też byc jakiś ośrodek położony blisko któregoś z lodowców, ponieważ wszyscy wiemy jak to jest z pogoda i warunkami śniegowymi z początkiem grudnia. Wiec prośba do Was forumowicze, podpowiedzcie mi w która strone mam szukac... jakies propozycje... Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 1.Dolina Oetztal-Soelden z Obergurgl/Hochgurgl,Hochoetz+ KUhtai 2.Ischgl + Serfaus-Fiss-Ladis od strony Oberinntal-masz wtedy też blisko na Kaunertal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi