Falszerz1973 Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 Narty HEAD i.XRC 1400 Chip 170cm kupione na tym forum od "mihumora" dwa lata temu. Poniżej opis i link . Ja jeździłem dwa sezony super nartka na każde warunki idzie jak po szynach dosyć twarda i ciężka ale mi pasowała. Jak na ten rocznik stan nart uważam za bardzo dobry, krawędzie i ślizg regularnie serwisowane, bez żadnych uszkodzeń. Dla zainteresowanych zdjęcia na prywatną emalie. Są to typowe narty cross, raczej sztywne i dosyć twarde, uniwersalne, do jazdy szybkiej w zróżnicowanych warunkach - jedne z lepszych crossów w najlepszym okresie dla tego typu nart - czyli górna półka Head'a + bardzo dobre wiązania tyrolia przód i tył wypinany we wszystkich kierunkach. http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1679&id_modelu=2326 Cena 250 zł + koszt przesyłki, okolice Bydgoszczy do 100 km mogę podrzucić gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi