dareks1975 Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Witam. Jak w temacie. Jestem zainteresowany zakupem nart Elan SLX w rozmiarze 165cm. Muszą być w miarę młode i zadbane:) Jechałem raz na takich od kumpla i mam pozytywne doświadczenia. Nie mam jednak porównania z innymi markami, więc rozważę każdą propozycję dobrych nart:) Bardzo proszę o info na e-mail: [email protected] Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Witam kolegę -mam takowe narty do sprzedania ELAN SLX-165 KOMÓRKOWE Narty są z sezonu10/11 i były kupione nowe u polskiego przedstawiciela nart ELAN na POLSKE. Narty są przygotowane do sezonu (wyrównane ślizgi ,naostrzone krawędzie-88/o.5,oraz nasmarowane podkładem toko ) Narty są zawsze robione ręcznie i tylko tak,stan nart jest b.dobry-CENA DO WZIĘCIA 1000 ZŁ+ WYSYŁKA Zdjęcia mogę podesłać wieczorem na maila-pozdrawiam,telefon do kontaktu 606928407 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareks1975 Napisano 19 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Witam. Dzięki za info, poproszę o zdjęcia na e-mail: [email protected] Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi