kajeran Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2013 Do sprzedania mam używane ochraniacze na golenie i dłonie firmy Invicta. Ochraniacze są seniorskie w bdb stanie, używane zgodnie z przeznaczeniem wiec są na nich ślady od tyczek ale nic nie jest urwane ani popękane. To są takie: nagolenniki:http://sklep.aiconsport.com/nagolenniki-invicta-ochraniacze.html gardy: http://sklep.aiconsport.com/gardy-slalomowe-invicta-ochraniacze.html Cena za komplet: 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hrynisz Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 gardy pasują do kijów o średnicy 14mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 28 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 gardy pasują do kijów o średnicy 14mm? tak, jest adapter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hrynisz Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 jaka cena z wysyłką za same gardy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 29 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 sprzedaje tylko komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 4 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 wysyłka w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubawrocek Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Ochraniacze wyślij mi mmsa na nr 663522673. Jeśli mi będą odpowiadać (ich stan) jutro je kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 15 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi