szymon98 Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 Witam ! Mam problem z doborem nart dla siebie. Mam 15 lat , 52 kg , 164 cm wzrostu a swoje umiejętności oceniam na 6-7. Chciałbym raczej narty juniorskie z wyższej półki typu fischer worldcup. Cena do ok 1000 zł. Bardzo proszę o propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 Jeździłem na starych Fischerach WorldCup GS 165cm i super się jeździło To zupełnie inna bajka niż to co miałem z wypożyczalni. Twarde są i trzeba mieć technikę i na pewno więcej siły w nogach Za tysiaka spokojnie znajdziesz coś fajnego używanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi