macrec Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 (edytowane) HEAD WORLDCUP SL 2012 Bardzo tanio!! 899zł, konstrukcja komórkowawitam, mam do sprzedania dwie pary nart, są one przygotowane do sezonu nie na maszynie lecz ręcznie , krawędzi prawie tyle ile mają nowe, o narty bardzo dbałem także prawie zero rys od spodu a jezeli juz sa to praktycznie niewidoczne, wierzch nart tez niczego sobie. Nartki są nasmarowane. wiązania HEAD Freeflex Pro 11 (white/black) do 140KG!!! konstrukcja nart ta sama co w nartach komórkowych! 151 cm 111/64/97 R 11.8 CENA ZA PARE 899złTel: 793 988 804 Edytowane 16 Listopad 2013 przez macrec zapomniałem czegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gira Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 nie chce Ci psuc biznesu ale jesli tak szczegolowo opisujesz jak przygotowana jest narta to moze tez wypadaloby dodac ze to narta JUNIORSKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrec Napisano 21 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 dla forumowiczów sprzedam nartki za 850zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi