Andrzej35 Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 (edytowane) Witam. Mam pytanie, które narty będą lepsze. Jazda stoki przygotowane70% i rozjeżdżone 30% wzrost 178 waga 98 sezony 8 umiejętności 7 Mam okazję kupna ale nie wiem na które się zdecydować. Narty nowe Volkl sezon 11/12, Blizzardy 12/13. Za opinię z góry dziękuję. A co powiecie na Atomic Nomad Crimson Ti (sezon 9/10). Edytowane 22 Listopad 2013 przez Andrzej35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 jeździłem na RTM poszukaj na forum, odpisywałem na podobny post o tych nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Bierz w ciemno RTM 80,a jeszcze lepiej RTM 84.Przy twoich parametrach 181cm. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Popieram Pyjtra!:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej35 Napisano 22 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Dzięki za rady. Jeżdżę głównie z żoneczką więc z tego faktu jest to głównie jazda rekreacyjna +, sobie zostawiam 10% na chwile dla siebie i troszkę sportu. Po kilku urazach sportowych (nie związanych z nartami), jeżdżę głównie rekreacyjnie. Dlatego teraz się zastanawiam czy nie wystarczą RTM 75 i jak one wyglądają przy Magnum 7.6. Z góry dzięki za każdą sugestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi