Lagoon600 Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 (edytowane) Tatry początek stycznia 2014 dolacz do nas. Edytowane 28 Listopad 2013 przez Lagoon600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar.kry Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Tez planowałam, ale raczej nie wypali, śniegu brak.. Ale za to wybrałam opcję "góry i relaks", a dokładniej ten hotel ze SPA, a w razie jakby spadł śnieg to super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 rozumiem iż to wyjazd w góry ale nie na narty ? ja dziękuję za zaproszenie , nie skorzystam nic nie mam przeciwko ludziskom co lubią spacery w górach ale lepiej latem pochodzić :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi