Gość daymon Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Witam, Dzisiaj byłem w kilku sklepach i chciałbym kupić coś z 3 modeli : 1. Fischer Progressor 800 ( 1599 zł ) 2. Salomon Enduro LX 800 ( 1699 zł ) 3. Salomon 3v Race Powerline ( 1999 zł ) Proszę napiszcie które z nich wybralibyście ? Mam 180 cm wzrostu i ważę niecałe 80 kg. Preferuję raczej szybszą jazdę z dłuższymi skrętami i myślę o nartach o długości 170 cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner79 Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Salomon 3v to slalomka,fischer allround a enduro to nizszy model allmountaina enduro Do dluzszych skretow szukaj czego z promieniem 15-19m,pod butem 70-75mm, takich np jak ja mam na sprzedanie rossi pursuit 18 i dechy posiadajace rocker bierz na okolice wzrostu,bez rockera moga byc -10cm od wzr do wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi