marekmariusz0000 Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Witam, Kupię tylną część wiązań Atomic Race 614 - interesuje mnie dokładnie plastikowy element przedstawiony na zdjęciu.Jeżeli ktoś mam sprawne okucia całe, w komplecie również rozważę możliwość ich nabycia w miarę rozsądnej cenie.PozdrawiamMariusz t. 600 833 323[ATTACH=CONFIG]11733[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]11734[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrus88tg Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Mam do sprzedania całe używane w 100% sprawne wiazania ktore Cie interesuja. Co do ceny jakoś się dogadamy. telefon kontaktowy 696456452 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi