bojan89 Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Witam, kupię jakieś narty o mocno sportowym zacięciu. Niestety z racji zakupu butów i innych wydatków narty tylko używane, ale w co najmniej dobrym stanie. O mnie: lat 24 na nartach od 6 roku życia jeżdżę około 2 tygodnie w roku lubię ostrzejszą jazdę Myślalem o jakiś Atomicach Sl lub coś w tym stylu. Wszelkie propozycje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naruzoxd Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 mam head isl worldcup 160 cm z sezonu 11/12 zainteresowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrek Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Zapraszam do mojego tematu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/18339-Volkl-RaceTiger-SC-Titanium-IPT-11.0-06-07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi