kajeran Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Witam, do sprzedania sportowe narty allround'owe Kastle model RX12 168cm R=15m (sandwich, drewno, titanal) sezon 12/13 z wiązaniem Tyrolia (sygnowane logiem Kastla). Narty w naprawde bardzo dobrym stanie, zarówno technicznym jak i wizualnym. Dużo ślizgu, dużo krawedzi, bez rys, bez dziur i przetarć, krawędzie ostrzone ręcznie na 88/0,5 Narta bardzo harmonijna, stabilna, lubiąca pojechac krótkim i średnim skrętem link do strony producenta a tam opis i parametry: http://www.kaestle-ski.com/en/products/rx/rx-12-11/ Cena 700zł z przesyłką Wiecej info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 25 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 4 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 up, up !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawson Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Odezwij się do mnie na maila [email protected] Ciekawią mnie te narty a niestety nie mogę napisać PW:frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 26 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Odezwij się do mnie na maila [email protected] Ciekawią mnie te narty a niestety nie mogę napisać PW:frown:: Niestety sprzedane ale poszło info na maila :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi