CarverGs9.21 Napisano 23 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2005 Chcę kupić 2 nowe gumy na zawody.Możecie podać namiary na firmy oferujące ich sprzedaż. Z góry dziękii pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2005 Gumy. Sport & Freizeit. www.fischer-ski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2005 Gumy. W co mam kliknąc bo wchodze na ten link i nie moge nigdzie gum znaleść. Z góry dzięki. Pozdro,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2005 Gumy. Bo tam tylko znajdziesz maila z namiarami )) Napisz, ja podesle Ci fotke tych gum i bedzie malinowo Tylko, ze dopiero bede online w poniedzialek wieczorem po Malyszu i Carvingowych Mistrzostwach Polski w Krynicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 29 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2005 Gumy. Poza tym sporo ludzi w CPP w nich jezdzi. Między innymi FISCHER DEMO TEAM (patrz galerie) Gumy Sportfula z ochraniaczami, bardzo fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi