mat266 Napisano 23 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2005 Witam wszystkich. Chcę kupić dziewczynie narty, nigdy wcześniej nie kupowałem, mogę dać góra 500-600 zł. Dziewczyna jeździ 1 sezon,ale z tego co widzę daje sobie radę świetnie, więc podejrzewam że za 2-3 sezony będzie niezła. Na giełdzie upatrzyłem: Elan Evo za ok 550 zł i używane Head c 120 za też ok. tyle. Chcę jej kupić takie (mogą być używane) narty, żeby była z nich długo zadowolona a nie "idealne dla początkujących". Te heady są chyba niezłe?Z własnego doświadczenia wiem że lepiej zacząć na dobrych nartach niż kupić "łatwe" a za 2 sezony wymieniać. Help. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albertdw2003 Napisano 25 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2005 Zakup nart beskid-ski.com wejdż na stronkę,zobacz adres,skontaktuj sie ze mną,przyjedż,kup,i jedż dalej do Szczyrku na próby!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi