czerwiumc Napisano 26 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2005 jeżeli jesteś instruktorem PZN (ewentualnie pomocnikem) chcesz pracować głównie w e włoskich dolomitach ale nie tylko. napisz do mnie [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 29 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2005 PRACA !!! ja wam dam PRACĘ !!! I tak trzymaj MAĆKU!! PS. Ale ja i tak bym wolał jechać z Tobą na WINDSURFING:))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 2 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2005 PRACA !!! ja wam dam PRACĘ !!! zapraszam w czerwcu do Dahab albo we wrześniu na Rodos ewentualnie Polska w sierpniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 3 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2005 PRACA !!! ja wam dam PRACĘ !!! wchodze w dahab:) juz sie nie moge doczekac a przełom czerwca i lipca( ostatni tydzien czerwca pierwszy lipca)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 4 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2005 PRACA !!! ja wam dam PRACĘ !!! przełom czerwca i lipca 1 tydz czerwiec i 1 lipiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi