GWARANT Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Cześć Może ktoś mi polecić kwaterę w Małym Cichym? pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GWARANT Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Obdzwoniłem Małe Ciche i praktycznie wszystko zarezerwowane do końca lutego. W jednej z kwater podpowiedzieli mi, żebym zmieniał tylko końcówkę numeru i praktycznie zawsze się dodzwonię. No i tak było. Może komuś się przyda przy szukaniu kwatery Początek numeru z których dzwoniłem: 18/208-41-11 i tak zmieniając ostatnie cyfry wzwyż zawsze się do jakichś kwater dodzwoniłem kilka numerów miałem które zaczynały się jeszcze niżej: 18/ 208-40-14 Na szczęście udało mi znaleźć pokój przy samym wyciągu już od 02.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 To teraz sobie wyobraz, ze Ci wszyscy ludzie zwala sie na stok....:eek: mobilnie z tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi