bell23 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 witam zaczynam rozglądać się za nowymi butami z racji że mam obecnie Tecnicę ( Vento 8 flex 70 , trochę wg mnie już za miękkie ) spojrzałem na aktualną ofertę spodobały mi się Demon 120 jakieś opinie o tych butach? czy wkładka stalowa usztywniająca Powerchassis się sprawdza? czy ktoś może zaproponować coś alternatywnego ( np Dalbello, Nordica , Rossignol , itp o podobnych paramertach ) ? czy ktoś miał doświadczenie w butach AirShell Tecnici ( dopompowanie wkładek) czy o się sprawdza? czy ewentualnie twardość jest odpowiednia dla mnie , czy większa czy mniejsza ( waga 72 kg 172 cm umiejętność tak 6-7 w skali do 10 , narty Tigershark 10ft PS ) ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi