kozlow Napisano 29 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2005 Hermman Maier i Tak jest najlepszy, dawał tego dowód wielo krotnie,np:zdobycie kryształowej kuli zaraz po Cieżkiej kontuzji (dla tych ktorzy nie wiedzą miał zmiażdzony fragment kosci goleniowej,zastapiono mu ten fragment kawałkiem metalu), śnmiało go stawiam na równi z Tombą. PS:Mam pomysł zróbmy plebiscyt na Narciaza wszechczasów!!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 29 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2005 Body Miller MŚ w supergiganicie(BORMIO)ale... jak patrze na hermana to mam wrażen ie ze nie jeździ już tak jak przed kontuzja, mam na myśli styl a nie wyniki.. a szkoda nikt tak smakowicie nie jeździł giganta jak on.. za to bode to oryginał i mi osobiscie wielka frajdę sprawia patrzenie "jak to możliwe że on dalej jedzie" pzdrv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 30 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2005 Body Miller MŚ w supergiganicie(BORMIO)ale... Bardzo lubię popatrzeć na obu. Herman- gniewny człowiek, z miną taką, że mógłby zabić. Bode- człowiek guma, spryt kota. Tylko to spalone u nas marketingowo nazwisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 30 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2005 Body Miller MŚ w supergiganicie(BORMIO)ale... nie ważne jak jedzie, ważne z jakim czasem kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 30 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2005 Body Miller MŚ w supergiganicie(BORMIO)ale... a tu sie niezgodze:) najwieksza frjda (dla mnei) jest patrzec na czysty technicznie przejazd, a jak sie włozy duzo uwagi w ogladanie to zawsze sie mozna czeos naucyc!!! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deepdiver Napisano 7 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2005 Body Miller MŚ w supergiganicie(BORMIO)ale... Jak H.Maier zacznie jeździć slalom specjalny (a nie zacznie), to możemy brać się za porównanie tych dwóch narciarzy - póki co Bode Miller gra w innej lidze i w każdej konkurencji ma godnych przeciwników, jednak w kategorii "narciarz kompletny" jest po prostu bezkonkurencyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi