tomek3 Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 (edytowane) Drodzy Bywalcy! Wybieram się w marcu w Alpy. W wielu znanych ośrodkach już byłem, kusi mnie coś nowego. Znalazłem jak w tytule. Karnet Vinschgau na 7 ośrodków, karnet Ortler Ski Arena na 15. Spośród tych stacji o Sulden i Nauders było już trochę w innych wątkach, o innych chyba mało. Byłbym wdzięczny za jakieś relacje gdzie są fajne trasy, jakie warunki, czy tłok itd. I gdzie najlepiej zakwaterować, by się optymalnie przemieszczać pomiędzy ośrodkami. Inne dobre rady też mile widziane. Pojechałbym tam, gdzie nie ma tłumu i gdzie jest dostatecznie wysoko, aby nie było za miękko. Pozdrawiam tych, którzy już nartowali w tym sezonie i tych, którzy się dopiero wybierają. Edytowane 11 Luty 2014 przez tomek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi