Coffy Napisano 30 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2005 mam używanego rossignola 9X z wiazaniem rossignol axial 100 na lifterze.....jak kogos to inetersuje to czekam na maile [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio-2k4 Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Sprzedam 9X No OK ale to tak jak bys powiedzial sprzedam mercedesa 4 drzwiowego. Hej tojest 9x world cuc czy oversize a i jeszcze jakie to dlugie. no jak uzywane . Ot takie tam na marginesie dnia. Kazio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 do kazia jak jestes zainteresowany to wyslij maila i wszystko Ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio-2k4 Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 do kazia Nie jestem, mam 9x oversize 181 cm i jestem bardzo zadowolony. Pytanie bylo raczej retoryczne. Poprostu dziwi mnie , ze chcesz sprzedac narty i podajesz bardzo enigmatyczne info. No ale to widocznie tak sie lepiej sprzedaje. Cheers, Kazio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi