jaroo Napisano 25 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2002 Czy ktos wie kiedy maja spasc jakies wieksze sniegi?myslicie ze do 14 grudnia cos napada? pozdrowienia dla wszystkich spragnionych sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romski Napisano 25 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2002 gdzie ta zima? ....u nos w Wisle godaja , ze cosik kole 6go sypnie..... 11 listopada inaugurowalismy sezon na Bialym Krzyzu,ale juz 12go caly snieg nam Orawiak zdmuchnal... Pozdrowionka romski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isia Napisano 26 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2002 gdzie ta zima? ... na razie pozostaje tylko tęsknym okiem zerkać na narty oparte o ściane i beznadziejnie szukać oddechu zimy w wiosennych zapachach... Ja chce śnieguuuuuu !!!! isia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 26 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2002 gdzie ta zima? 14 grudnia tak przypier... 100 lat i minimum 100 cm. śniegu wszystkim obchodzącym urodziny 14 XII !!!!!! pozdraviam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarvMachine Napisano 28 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2002 gdzie ta zima? ZIMA - tylko na to czekam!!!!!!!!!!!! Z tydzien spadnie NAPEWNO. Juz robi sie chlodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Napisano 28 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2002 gdzie ta zima? Ja TEŻ!!!!! chcę śnieguuuuuuuu!!!!! Ale tracę już nadzieję PADAJ ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!!! PADAJ!!!!!!!!! Ci mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi