udarr Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Witam wszystkich To mój pierwszy post na forum, ponieważ do tej pory byłem tylko czytelnikiem aż zdecydowałem założyć konto by uzyskać odpowiedź na pewne zapytanie. By nie przedłużać - w tym sezonie nie miałem możliwości wyskoczyć na stok jednak pojawiła się możliwość pojechać gdzieś w najbliższy weekend. I fundamentalne pytanie - można jeszcze gdzieś poszusować na Dolnym Śląsku bądź u naszych południowo-zachodnich sąsiadów? Mieszkam we Wrocławiu więc do Zieleńca mam 100km i to byłoby ciekawe rozwiązanie, jednak spojrzałem na kamerki internetowe i średnio podobają mi się tamtejsze warunki. W takim razie gdzie? A może się mylę co do Zieleńca bo kamerki wszystkiego nie pokazują? Bardzo dziękuję za jakieś świeże informację. Zależy mi by chociaż raz wyskoczyć na te narty w tym sezonie i chciałbym wybrać jak najlepiej i tak jak pisałem - w grę wchodzi Dolny Śląsk oraz Czechy. Dzięki i pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Weekend spędziłem w Spindlerovym Mlynie warunki jak na wisenną aure bardzo dobre od rana twardo i równo.Po obiedzie ok 13 troche miekko ale na czarnej fis i na hromovce było ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi