Ikar Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Czy ktoś z Was był w tym roku w Risoul (Francja).....jakie tam są trasy, jak o nie dbają, czy odczuwa się wysokość Itd.? Jest to mój pierwszy wyjazd w takie góry, i trochę panikuję :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Czy ktoś z Was był w tym roku w Risoul (Francja).....jakie tam są trasy, jak o nie dbają, czy odczuwa się wysokość Itd.? Jest to mój pierwszy wyjazd w takie góry, i trochę panikuję :happy: prędzej odczujesz alko, niż wysokość - może mieszkasz na wysokości kasprowego, ale nie przekraczasz 3 tyś metrów - wrócisz z dużą bombą energetyczną - jak na warunki Francuskie nie największy ośrodek i nie najnowszy , nie jakiś tam top, ale spokojnie się wyjeździsz. Trasy jak to we Francji jak będzie dobra pogoda będzie sztruks, jak popada śnieg to 3 dni będzie słabo po prostu tras mają tyle że nie są po opadzie śniegu ich dobrze przygotować ... Co do samych tras znajdziesz coś dla siebie z pewnością , mnie jedynie denerwowała duża ilość orczyków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ikar Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Dzięki serdeczne Właśnie wróciłem, i wszystko się zgadza...trasy super bo i pogoda była super, no moze trochę zbyt miękkie trasy na niższych wysokościach, ale rano było ok Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi