Mysiorek Napisano 5 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2005 Potrzebuję pomocy nie wiem, które buty wybrać Tecnica Diablo Fire Ultrafit (flex 90) czy Lange Comp 100. Nie mogę się zdecydować. Proszę o komentarze na temat tych butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2005 Tecnica Diablo Fire Ultrafit czy Lange Comp 100 powiem Ci tak miałem przyjemnosć przejechać sie niedawno na jednych i droogich i powiem tak zależy co chcesz jak bardziej komfortowo to zdecydowanie technica choc ona tesh bardzo dobrze trzyma stope a jak chcesz od buta bezwzględnego trzymania to lang tylko on jest niewygodny ja za to bardzo polecał bym Ci Head world Cup rs 100 to jest zawodniczy but tzn babeczki w nim jeżdza;] ja takiego mam i jest zajebiscie wygodny al tesh bardzo mocno trzyma no i przedewszystkim cena za headem przemawia no ale zrob co chcesz moje zdanie jest takie technica wygoda lang kur... mocne trzymanie i zero wygody head wygoda i zajebiste trzymanie wybor należy do Ciebie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość metaal Napisano 6 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2005 Tecnica Diablo Fire Ultrafit czy Lange Comp 100 Witam. Mam Tecnicę Fire HOT-FORM i z wygodą się nie zgodze, moje stopy są dosyć krótkie ale szerokie. Gniotą przed palcami. Tak więc wygoda nogi w bucie zależy od dopasowania do stopy. Ale trzymają extra i precyzja też extra. Tak więc mimo extra buta trzeba go będzie jakoś zamienić. Szukaj buta wygodnego przy maksymalnej twardości. Postruvka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1_art Napisano 7 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2005 Tecnica Diablo Fire Ultrafit czy Lange Comp 100 Witam! Mam Tecnice DF HF, but jest zajebisty wygoda i precyzja, dodatkowo kilka fajnych bajerów: skorupa na zawiasach co ułatwia wkładanie i wyciąganie stopy itp itd. polecam pozdr art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi