Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Tecnica Diablo Fire Ultrafit czy Lange Comp 100

Mysiorek

Rekomendowane odpowiedzi

powiem Ci tak miałem przyjemnosć przejechać sie niedawno na jednych i droogich i powiem tak zależy co chcesz jak bardziej komfortowo to zdecydowanie technica choc ona tesh bardzo dobrze trzyma stope a jak chcesz od buta bezwzględnego trzymania to lang tylko on jest niewygodny

ja za to bardzo polecał bym Ci Head world Cup rs 100 to jest zawodniczy but tzn babeczki w nim jeżdza;] ja takiego mam i jest zajebiscie wygodny al tesh bardzo mocno trzyma no i przedewszystkim cena za headem przemawia no ale zrob co chcesz

moje zdanie jest

takie

technica wygoda

lang kur... mocne trzymanie i zero wygody

head wygoda i zajebiste trzymanie

wybor należy do Ciebie;]

Gość metaal

Witam.

Mam Tecnicę Fire HOT-FORM i z wygodą się nie zgodze, moje stopy są dosyć krótkie ale szerokie. Gniotą przed palcami. Tak więc wygoda nogi w bucie zależy od dopasowania do stopy. Ale trzymają extra i precyzja też extra. Tak więc mimo extra buta trzeba go będzie jakoś zamienić. Szukaj buta wygodnego przy maksymalnej twardości.

Postruvka

Witam!

Mam Tecnice DF HF, but jest zajebisty wygoda i precyzja, dodatkowo kilka fajnych bajerów: skorupa na zawiasach co ułatwia wkładanie i wyciąganie stopy itp itd. polecam

pozdr

art

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...