theSpeech Napisano 12 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2005 witam przeszukalem kilka postow i nie doszukalem sie odpowiedzi. Jestem srednio zaawansowanym narciarzem, tzn zjade z kazdej gorki:). Chcialbym wymienic juz swoje stare narty na nowe, ale nie wiem jakie wybrac. Przeznacze na zakup (deski + wiazania) 1200 - 1500 zl. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2005 Jakie narty kupic?? napisz ile ważysz ile wzrostu i jak dloogo jeździsz i jak bo to najważniejsze czy jeździsz 30minut z trasy o dł 500m czy 10m z dwu kilometrower jak napiszesz to sie postaramy coś tutaj ciekawego zaoferowac:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2005 Jakie narty kupic?? http://www.skiteam.pl/ zobacz tutaj na wyprzedaży, ja polecam dynastary omecarve 9 plus look tak do 1500zł bez problemu, fajne ceny po przecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi