darek67 Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Mam do sprzedania Softshell Warm Up Rossignola roz.MJest to kurtka treningowa przeznaczona na gumę treningowo/startową.Używana przez syna i jej stan oceniam jako b.dobry,żadnych zmechaceń,żadnych uszkodzeń.Cena 200 zł+wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 10 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Ponawiam ofertę na kurtkę Rossignol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Ponawiam ofertę na kurtkę Rossignol Noworoczna promocja-wysyłka gratis do lekkiej negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanioo Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 W końcu poszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 16 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Cały czas grzecznie wisi w szafie-zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanioo Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 I owszem, obawy jednak mam co do rozmiaru, wymiary bym prosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 23 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 I owszem, obawy jednak mam co do rozmiaru, wymiary bym prosił. Roz.M-Możę być używana do wzrostu ok.170/172 cm lub dzisiaj zmierzę dł.rękawa od pachy i dł.kołnierz do dolnego pasa Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanioo Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Tak sądzilem, proszę sie nie trudzić pomiarem, bo i tak na pewno bedzie mala. Myslalem, ze skoro kurtka to moze bedzie wieksza. Mam 182cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 28 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Mam do sprzedania Softshell Warm Up Rossignola roz.M Jest to kurtka treningowa przeznaczona na gumę treningowo/startową.Używana przez syna i jej stan oceniam jako b.dobry,żadnych zmechaceń,żadnych uszkodzeń.Cena 200 zł+wysyłka [ATTACH=CONFIG]16805[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16806[/ATTACH] Sezon powoli się rozpoczyna-ponawiam ofertę dla wszystkich do treningu na gumę Softshel 1-klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 28 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Ponawiam ofertę i cena spadła o połowę 100 zł + wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi